Kesayangan GincoMerahJambu

Lawanya!!

assalamualaikum,

sekarang kalau jalan mana-mana paling banyak kedai, kedai apa? - kedai baju

perempuan paling-paling suka beli apa? - baju

kat facebook paling ramai sekali orang jual apa?- baju , tudung, kain buat baju pun orang jual *hihi

sekarang tengah trend baju apa? - peplum pelam mempelam *eh tak..yang last last tu memain je

syie sendiri dah ada tiga helai peplum sebab mcm rakus sangat dengan benda alah ni, mula-mula beli sehelai nak buat ada-ada je, lepas tu jenjalan nampak yang cantik sikit, beli lagi..beli lagi. - alah pmpn mmg cenggini lah

sebab peplum ni terlalu banyak pattern, cantik cantik pulak haih, mana tahan .. rasa macam setiap design nak ada satu kaler - tamak 



pakai dengan skirt mermaid yang flare dia banyak tu, pastu pergi kenduri kawen. - LAWANYAA!!

material pun best, manik pun cantik





serius ni, kalau pakai pergi mejlis kawen konfem ada yang sangkut dekat awak pulak.

beli dekat :


RM38 SAHAJA

OK MURAH GILA UOLLS

<3

.............................................................

psst: jangan lupa add fb online shop syie ( ADORE HER ) sebab dah semakin ramai yakin dengan skincare magik ni. awak pun kena cuba >,< 

5 comments:

EdDynNa ♛ said...

arghhhh ! siyess cantekk ! ^^

Maru Maru :3 said...

Yang pink tu comel! tergugat iman xD

me in LDR said...

waaaaahhh....comelnyer yang pink tu..........(@_@)

me in LDR said...

salam perkanalan wahai teman mayaku, sebayaku, seumurku, sestatusku. eh?

=D

♥ Miss Hearty ♥ said...

cantek woohh ! =)