Kesayangan GincoMerahJambu

Tentang Adore Her + GIFT

assalamualaikum,

masih rasa tak percaya yang sebenarnya diri sendiri dah mulakan langkah untuk bukak online shop, satu langkah yang agak besar sebab dari dulu-dulu lagi teringin sangat nak ada online shop sendiri lepas tu nak letak nama "ADORE HER",

big step i know and im ready for it 

 my baby (FB: ADORE HER (SYIE MAZLAN)

haruslah dihiasai dengan warna-warna pink, siap paksa adik download photoscape yang dah hilang sebab format laptop .. format demi adore her baby. aiceh

apa adore her jual?

as u guys know syie hampir setiap bulan update/review macam-macam jenis produk kecantikan dan ada side untuk misi hilangkan parut , masa tu beli mederma lah, pakai bedak sejuk lah, beli vitamin c lah, sendiri pun pening kalau list kan balik apa yang pernah pakai

last last, awal bulan februari officemate ajak cuba satu produk PINKISH BEAUTY COSMETIC sebab masing-masing dah berkulit teruk, parut jerawat merata, ambik gambar asyik dengan camera 360 memanjang, lepas tu berangan nak dapat kulit cenggitu.


sekarang dah boleh nampak testimoni ni di serata page pinkish beauty termasuk di fb adore her 

nampak kan kulit syie sebelum ni, kusam sangat, berparut pulak tu


pun syie jugak yang ini, yang gambar sebelum tu gambar masa tunang, guna DSLR gitu, i sendiri pun nak menangis tengok muka teruk nya, masa ni yang datang semua tanya kenapa kenapa kenapa? 

*menangis bawah tilam sekarang

tapi sekarang dah tak segan dengan kulit sendiri sebab dah semakin baik dan sekarang syie nak share produk ini dengan semua girls jugak, i know ramai yang cuba macam-mcm produk nak hilang parut lah, nak bg kulit tak kilat lah, but trust me, syie salah seorang dan sekarang syie dah jumpa produk terbaik pada harga yang sangat mampu dimiliki


syie dah jadi dealer untuk product ni, jangan risau, ada KKM semua, dan korang boleh cuba sebab seawal 2 minggu dah nampak kesan (syie pakai 5 hari pun orang dah stat tegur) kembang hati i ni taw >,<

and now ada promotion untuk set yang syie pakai


ini set paling paling laris sebab tersagat lah MAGIK bagi syie sebab syie cuma pakai produk ini sahaja untuk muka, dah sebulan lebih pun guna Alhamdulillah, tak takut snap gambar pakai camera biasa

FREE GIFT INCLUDE FOR THIS BATCH .. moewww!

and now i need your help untuk promote kan lagi fb adore her ni, syie perlukan anda untuk buat satu entri tentang adore her yang jual pinkish beauty and tentang syie,

and submit entri tu dekat sini atau page syie mazlan blog

hadiah?



lotion bernilai rm60.00 sebotol ni syie akan bagi kepada dua orang yang paling menarik entri nya

bermula hari ini 7/3/2013-26/3/2013 


MY TWITTER ACCOUNT : tak payah pollow lah

MY INSTAGRAM: syiemazlan (tapi dah ku private kan)

Thanks for reading this

XOXO 






1 comment:

♥ CIKZEK ♥ said...

slmt berbisnes syie ! =)) gudluck ok ^^