Kesayangan GincoMerahJambu

Reveiw: Babeskin Double Serum plus Whitening Soap

Assalamualaikum...

Selamat Datang Ramadhan

puasa betul-betul jangan puasa yangyok!


dan selamat membaca review produk kecantikan sekali lagi


taraaa!

Babeskin
Double Serum
&
Whitening Soap 

since ini kali pertama sepanjang doplohpat tahun ni guna serum pada kulit mari kita bagi honest review 


apa itu serum? 

pada syie serum dalam produk kecantikan dicipta untuk mempercepatkan proses mencantikkan kulit sebab ianya lebih pekat dan mahal dari produk skincare lain . siapa yang tak nak cantik cecepat kan?

bila nak guna serum ni?

tadaaaa...nah siap bagi cara guna lagi taw

biasanya syie guna selepas sapu toner, maksudnya

cuci muka - toner - serum - moisturizer

dan serum doubleskin terbukti berkerja dengan sangat bagus pada kulit syie, dalam tiga hari dah boleh ucap selamat tinggal kulit kusam, dalam tiga hari parut jerawat yang baru dah nampak pudar dalam tiga hari liang roma pada wajah jadi kecik!

padahal setiap hari cuma guna satu titik serum setiap satu botol 



ni masa checkup dak ayen 9m sebab keluar sekejap lepas tu dekat takde makna makeup beria lah
(hari ke 3 double serum)

tapi masih tak boleh lawan kulit baby gitew ;)

Babeskin ada 2 jenis serum 

Serum 1
Repairing Booster
- mengurangkan kulit berminyak
- mengurangkan jerawat
- merawat jeragat
- mengembalikan tona tak sekata 

Serum 2
Ultimate Mega Lift
- mengurangkan kedutan
- meningkatkan keanjalan kulit
-membantu melembabkan kulit
- mengekalkan ketahanan kulit 

poof!
dua serum satu harga lepas tu meletop gebus kulit dihari raya nanti 

sejujurnya saya seorang yang dah giveup dengan kulit berparut dan Alhamdulillah sejak mengandung kulit lebih senang dijaga dan sekarang adalah masa untuk kekalkan kulit tu 


7 hari doubleskin serum plus whitening soap



parut jerawat pudar dan kalau makeup lebih tebal maknya boleh tutup terus

maaf lightning gambar agak menghampakan ;( 


testimoni lain


Whitening Soap

omg!

I super love this soap 

magic ke apa pakai seminggu bahagian tertentu seperti perut orang lepas bersalin yang kusam tu dah cerah tangan jangan cakap lah toksah ibu putih dah pakai sabun waktu mandi cukup seminggu dah gebu warna kulit

sabun ni warna hijau 

bentuk bulat dan warna sama macam kotak dia 




lelaki boleh guna perempuan pun boleh sangatt guna 


PRICE FOR BABESKIN DOUBLE SERUM 
RM119.00

PRICE FOR BABESKIN WHITENING SOAP
RM29.00

tapi kalau beli serum automatik free sabun sekali
good investment kan, lepas tu serum tahan sangat lamaaa sebab cuma setitik sekali guna 

PRODUK INI MENDAPAT PENGESAHAN KKM

kat mana nak tengok lebih banyak testimoni?
nak beli?


instagram: babeskin365official

Whatsapp

012-2444014 (nurul)
012-2444041 (jane) 
018-2444988 ( fiqa)
011- 18889948 (shila)







1 comment:

Пётр Ларионов said...

Тут по ссылке- вип индивидуалки Москвы. Чувственная, темпераментная девушка будет рада встрече с достойным мужчиной.