Kesayangan GincoMerahJambu

My Recent SkinCare Routine

assalamualaikum,

tak lah kena tunggu lelama sangat kan nak baca pasal skincare routine syie kan? *kenyit mata




this is me now!!
falling in love with my new skin
(walaupun masih belum pulih sepenuhnya AT LEAST tak perlu camera 360 pun dah yakin)

SILKYGIRL BB CREAM + BABY POWDER= IM READY TO GO


syie jenis yang berkerja dari pagi sampai malam setiap hari, kerja kerja kerja, dan sedikit sebanyak kurang masa untuk diri sendiri, tapi kulit teruk gile ni..ingat tak entri syie yang lepas-lepas syie pernah sebut kulit syie masa majlis tunang pun teruk.



berani dslr nak mentipu?

yang atas tu betul-betul syie, jangan lah terkejut sangat, selama ni dah pakai bedak sesikit memang la lawoo je korang nengok, tapi seriusly masa syie tunang kulit syie macam tengah mengamuk, teruk sangat, langsung xnk berkerjasama. sedih nyee :(

tapi masih lagi dengan pendirian syie, nak pakai produk yang paling senang, yang tak payah 

cuci muka-toner-moisturizer-krim siang-krim malam= TAK MAHAL

hihihihihi

and now i found love




YA ALLAH,
rasa nak peluk pengasas produk ini, sebulan syie pakai Alhamdulillah, syie semakin pulih walau tak lah parut yang bertahun tu hilang sepenuh nya lagi, tapi semakin mencerah dan muka pun sentiasa nampak segar dan tak kusam lagi.

setiap hari syie cuma cuci pakai sabun pinkish dan malam sebelum tidur syie apply GCG (gel) dekat muka, as my mom yang ada jeragat pakai pun jeragat dia semakin mencerah. Alhamdulillah.

dah lah tak mahal, dah lah senang, dah la MAGIC!! 


THIS IS ME 
MASA NI BARU DUA MINGGU GUNA PINKISH LEPAS TU MASA KELUAR NI PUNYA LAH PANAS BERPELUH-PELUH, TAPI SYIEEE?? 

MUKA DAH TAK KUSAM, SENTIASA FRESH SAMPAI MALAM.



HOW TO GET THIS AWESOME PRODUCT:


add this facebook because im the owner!! 

weee..selalu review product untuk kulit sampai beria-ria cuba segala jenis product untuk hilangkan parut-parut sekarang syie nak tolong orang pulak,

ehemm..jangan risau..harga follower readers tersayang jee 



3 comments:

Rin Saharina said...

macam best je. ada efek kulit mengelupas x? :)

puteri@lovinc said...

erm...bole hilangkan parut jerawat ea...

Ailyl Rozanna said...

Nice entri ^^