Kesayangan GincoMerahJambu

Demam kene marah

assalamualaikum..

demam!

arrhh..satu malam tak boleh tidur degan tenang..siket-siket terjaga sebab sangat tak selesa..
tapi tak ape lah sebab sakit itu ujian dan sakit itu penghapus dosa-dosa kecil

ye kan?

niat tengah hari ni nak keluar cari ubat sendiri tak kesampaian sebab kene marah..

tak mengapalah nanti aku tunggu jelah siapa yang sudi belikan ubat untuk aku..waaaa! tengah demam ni tak ade idea lansung nk update blog

hajat nak menghantar hadiah kat pejabat pos pon tertangguh sebab tak dapat keluar beli sampul..korang sabar ye tunggu hadiah dari aku

doakan aku cepat sehat!

6 comments:

SheyPull said...

isk2...kn marah ngan sape wweh?
kesin dia...:)

meh sini aku nk marah2 lagi..:P


semoga ko cepat sembuh..:)



JOM singgah blog saya nak...dodol nie memang manis....yg x manis nye...spemputtttt

ika said...

ala ciannye dmam..jgn lpe mam ubat..

GincoMerahJambu said...

sheypull: hahah..ade lah org mrah

ika: tenkiu..ubt tade lak..

izansalleh® said...

makan ubat ;)

GincoMerahJambu said...

okeh izan

ilie iliahus said...

yang anda di tag..