Kesayangan GincoMerahJambu

Siapa pandai edit blog??

assalamulaikum..

petang ni sebenarnya aku tak ade topik pun nak update dalam blog tercinta ni

jiwa sedang kacau sehingga aku terajin buat kek batik lepas bangun tidur petang tadi

sekarang syie nak tanye ni..jawab betol-betol taw..korang jangan maen-maen taw

siapa kat sini pandai edit blog? 
huaa..syie nak blog cantek-cantek tapi karang
kalau aku tibai buat sendiri hancur blog kecintaan aku ni karang..
siapa kat sini pandai?

siapa boleh tolong buat kan..nak syie bayar pon boleh je..janji tantekk..

4 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak tak pandai..sbb tu blog akak tak best dan tak cantik

GincoMerahJambu said...

larh..knp akk x pndai ni?

ecadwinkyasha said...

oke je blog u...napa nak edit?.hikhikhik

p/s: saya amik service edit blog.nak ke?.

salwaismail said...

salwa pun tak reti edit blog. hodoh kemain je blog tu. hahah

#first time singgah sini.

salwa buat GA. jom la singgah tengok.
:)
http://salwaismail.blogspot.com