Kesayangan GincoMerahJambu

Masuk Waktu Rajin ;)

assalamualaikum,

boleh tak kalau nak cakap aku ni kadang boleh gila kalau bawak masuk kedai barang hiasan rumah,

*ok bukan kadang-kadang, tapi tetiap kali masuk mesti tak tentu arah

memang pesen suka letak gambar besar dalam blog, 

aku plan masuk romantika melaka sebab nak belikan something untuk FMIL je, tapi baru sampai pintu masuk dah nampak cenggini punye comel bakul bulat ala-ala bentuk epal, haih..tak boleh tahan lah camni. ambik satu untuk diri sendiri.

kenapa lah romantika best sangat lepas tu barang murah dan sangat mampu dibeli orang gaji kecik-kecik? lepastu orang-orang macam haku mula lah berangan macam-macam untuk rumah sendiri nanti, bhahahaha

lepas tu aku nampak muka terkejut orang tu tengok total aku kena bayar plus hadiah FMIL, ini baru sikik, baru untuk bilik belum ruang tamu, dapur, bla bla bla. hahahahaha. naseb lah 



misi mempergunakan frame omey!!

Frame 3 gambar : RM 15.00
Frame 2 gambar : RM 12.00

aku semalam konfiden masuk kedai gambar cuci tak banyak mana gambar kena sampai dekat limapuluh hengget. *menangis kluarkan duit


menangis lagi sekali tengok gambar nunang omey sangat kenapa?

hahahahaaa

gila,  lepas tunang ni asyik lebih gula je aku


bedside table

yang lagi dua tu masih terdampar atas meja sebab cita-cita nak sangkut dekat atas kepala katil tapi tak gtaw ayah lagi. hihi 

hewhew,

will have review on that ohsemm st.ives lotion soon! 


till then people

thanks for reading this

(nak tak tahu syie punye skincare routine yang baru? yang membahagiakan daku parut-parutku?) 



6 comments:

Rin Saharina said...

comel sgt frame gmbr tu :)

cpt2 la review psl skincare routine. xsabo den nak baca :))

Ailyl Rozanna said...

Lawanya frame tu! Suke3..

♥ CIKZEK ♥ said...

comelnyeee semuaaaaaa. eeeee gewaaaaammmmm >.<

DariMataHati said...

Hik3.. tersinggah disini... btw, suka brg2 cute eh?... ;)

♥ Miss Hearty ♥ said...

suweeeet je gamba2 tuw :)

noraauliyya said...

haihh tetiba rasa macam nak tunang jugak pas tgk gambo2 tu. btw syieee cepat2 la hupdate pasal skincare tuh. kenot waittt. :)