Kesayangan GincoMerahJambu

BRIDE TO BE 2013

assalamualaikum 

korang rindu kite tak?

sejak dua tiga hari ni rasa rindu blog sangat, rindu nak blogging macam dulu-dulu..

so, from now on dah berazam nak update blog rajin-rajin since my life now 360 darjah dah berubah, berputar, berpusing and sebak sebab tinggal kan benda yang jadi hobi kita dulu, tehee

lagi pun kita sekarang ni,









and im from



Alhamdulillah, sebab sepatut nya syie kawin mawen ni february 2014 tapi mungkin rezeki kami dipercepatkan untuk lebih awal,

sikit-sikit syie pun akan buat review tentang

 my-wedding-preparation
&
wedding review

tapi sikit-sikit lah sebab ini bukan blog b2b sejati...gituu..

till next time

XOXO

20 comments:

ma ❥ said...

wah seronoknye, tahniah :)

nuha ahmad said...

tak sabar nak tunggu :)

Mysara Ab Rahman said...

tahniah! :)

Nor Effendy said...

Tahniah.. :)..
Smile always..

mira mohd said...

tahniah :)

Purnama Malam said...

Kepada semua Nuffnanger, jom like page Nuffnanger Malaysia untuk tingkat earnings kita semua

Nuffnanger Malaysia

Realiti dan Fiksyen



boni kacak said...

mohon update blog hari2 ye.. permintaan ni :)

hunnybunny said...

congrate dear!

HASRUL HASSAN said...

Wahh dah nak kawin ehh .. jangan lupa undangannya nanti. Syok datang umah kawin pengantin cantik lawa ni .. hehehee...

www.hasrulhassan.com

ekin schmidt said...

tahniah!
alhamdulillah rezeki nak buat benda baik :)
cepat bilanya tarikh tu :)

Azmierul Che Mat said...

reading your blog entry pasal wedding, maybe you boleh check

http://www.iKahwin.my

dekat sana you boleh cari banyak vendor2 yang menyediakan perkhidmatan kahwin. photographer, caterer, mak andam, gubahan. cubalah check. =)

Hati Malaya said...

Tahniah sudah berkahwin..em blogging tetap teruskan cuma slow atau cepat je..teruskan berblog.

Puan Gojes said...

wa, taniah syg :)
lamanya PG tak masuk blog kamu :)

Syazwani Mazlan said...

Tahniah.. Salam kenal ye :)

tenku butang said...

Hai.. done follow no. 1477
sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

suplemen tambahan said...

Tahniah dan InsyAllah dimurahkan rezeki selepas berkahwin nanti.

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Nafiza HeadScarf said...

assalamualaikum
visit
www.nafizaheadscarf.com

myan said...

salam

boleh bagi harga cost utk iklan:

1. review dlm blogpost
2. banner dekat main page

thanks

cardbymyan@gmail.com

boleh google: cardbymyan or click HERE