Kesayangan GincoMerahJambu

Tak Lah Tua Lagi kann?

assalamualaikum..

>.< 

alhamdulillah syie dah genap duapuluhdua tahun, isnin lepas .. tapi rasa macam budak-budak lagi, pergi balik kerja pun ayah hantar ambik lagi

this is the most wonderful birthday i ever had..syukur Ya ALLAH


bangun pagi-pagi request kerabu mangga dari mama, tapi non hado mangga muda berbuah masa bukan musim ni, hihi..syie dapat kerabu betik muda, terangkat punya sedap sampai tak reti sudah makan nya.

ingat lagi pagi tu cakap dekat mama

"mama je yang ingat birthday akak,, akak ada tunang tapi melampau punya sibuk dengan audit lah, sampai ntah.. macam lupa je , macam tak sempat sangat nak wish birthday kakak :( "

tapi tak lah sedih nak hentak kaki pun, kecewa dalam hati tuhan je tahu



surprise birthday cake!! 

bukan surprise birthday cake je, sekali dengan surprise tunang masuk kedai tatang kek, 

"macam mana orang dari ganu ni boleh terpacak dekat sini waktu ni? (masa tu pukul 2 ptg) syie macam kaku tersangat sangat kaku, dah lah sepanjang minggu sibuk sangat gayanya, sampai lupa birthday kita, hari ni tiba-tiba ada depan mata"


agak nya kalau masa ni berdiri boleh terduduk sebab terkejut melampau, yang dalam kedai ni dah ketawa kan aku, konfius aku.

and the next day





teheee >,< 

sekarang kalau orang tanya tunang tu camne rasanya dah boleh jawab kot, "tunang tu rasanya bahagia sangat-sangat, dia punya rasa berbeza dengan masa kapel," susah nya nak terangkan, aku sendiri dah tunang dua bulan baru dapat feel macam ni, sebab ni lah baru first time date. bhahahahaha. nak rasa baik tunang cecepat. 

last last



birthday cake dari ayah!!

terharu, dah lambat pun ayah nak celebrate lagi. tsk tsk!

"bagi syie, hari lahir tahun ni adalah yang paling-paling-paling indah, tahun sebelum ni pun indah jugak, tapi tahun ni rasa sangat-sangat istimewa, dengan surprise paling surprise dalam hidup, dengan orang-orang tersayang disekeliling. *lap air mata, rasa istimewa"

thanks semua untuk semua wish birthday dekat facebook, dekat wassap, dekat instagram, siap call, siap sms semua.. terharu sangat orang ingat kat kita .. Alhamdulillah. 


eh, tak pun rasa special sebab ni last birtday sebagai anak gadis kot, nyenyenyenyeyee >,<


1 comment:

♥ Miss Hearty ♥ said...

heppy belated bufday syie ! untunglah ada tunang yang romantik, suke buat suprise:)