Kesayangan GincoMerahJambu

Syizazima Mazlan Yang Sangat Sopan..sila percaya

assalamualaikum..

one of my cousin baru meng upload gambar-gambar picnic secara kecil-kecilan kami yang berlangsung sabtu lepas di Seremban Negeri Sembilan


kesopanan yang teserlah semasa picnic

kami berbaju kurung kerana ia merupakan majlis pertunangan kazen kami.. dan di sebabkan pada waktu ini semua tempat nak makan dah agak penuh dan sesak..jadi berkelah di kawasan lapang adalah pilihan terakhir!

bawah pokok rendang

atas rumput

bentang kain atas rumput

sama-sama ambil makanan

angkat pinggan

dan

makan!

seronok!

ini juga lah masa untuk menyaksikan betapa sopan nya aku..siap cedok- cedok nasi dengan gaya paling sopan..ni kalau mak along tengok mesti tak ragu-ragu buat aku jadi menantu secepat mungkin..


sopan apakah ini?

hyep! ai bukan suka suki duduk begitu! tengok-tengok..x kan nak duduk atas rumput yang menhijau tuu..kesian rumput tu..haha

berselera aku makan masa ini sebab..


kerabu jantung

sambal tumis petai

pengat labu

pajeri terung

AYAM MASAK MERAH!

ayam masak merah tu sengaja di perbesarkan sebab aku suka sangat ayam masak merah..haha

dan tak lupa jugak..tahniah along!


lepas ini patut belajar untuk jadi lebih sopan..dah besau dah ni..

2 comments:

stuck said...

hamboi hamboi...
makan xajak...
ppeerrggh!!
hahhaha~

Mirul said...

macam best je berkelah bwah pokok :)
(bawah pokok ke?)