Kesayangan GincoMerahJambu

with tears

assalamualaikum..

aku nak ambil cuti update blog untuk beberapa hari boleh.. sebab emosi sangat tak stabil huru hara sana  sini..

"baru semalam kita sama-sama stop fikir baju warna apa nak pakai keluar date lepas ni"
"baru semalam kita plan nak lebih serius dalam apa yang kita bina sekarang"

"baru semalam aku dengar along bergurau "matlamat along sekarang nak kawen dengan adik!"
"baru semalam aku cakap dekat along "tak keje lagi tak payah berangan nak kawen ek"

"baru semalam cakap dekat along..bulan puasa ni tak boleh lah kita jumpa dah..sabtu ni adik kene pergi seremban nanti next week kita jumpa ye"


tapi hari ini beberapa jam je lagi akan jadi kali terakhir kita jumpa sebelum along pergi jauh..terengganu..


tapi along nak pergi kerja kan..along cakap untuk masa depan kita jugak sebab kita nak lebih dari apa yang kita ada sekarang..along nak kumpul duit cepat-cepat untuk miliki adik kan..

adik akan tunggu along lama macam mana pun sebab adik sayang sangat dengan along



4 comments:

-QinaSha Hudson- said...

saba k yang.

Fatin saja~ said...

hmm sabar syie.. utk mse dpan u all kn..:)

GincoMerahJambu said...

qina: tengs syang

fatin: tengs fatin

Cikya said...

pergi bukan berfoya,
semoga dipermudahkan hubungan segala.. :)