Kesayangan GincoMerahJambu

Hujan DONAT di RUMAH aku

assalamualaikum..

alhamdulillah..hari ini telah pun masuk hari ke 17 umat islam di seluruh dunia berpuasa..dan hari ini juga merupakan hari nuzul Al-Quran..

PERAK CUTI!

sambil memengang dan menenung keadaan muscle dekat lengan aku yang semakin membesar sikit...punca nya ialah belajar menguli ber kilo-kilo tepung untuk di buat donat dan pau sambal setiap hari...kalau tak menguli pun muka aku la yang membuat donat-donat dan pau sambal berkenaan..*sambil buat muke comel..

sebab tu aku jarang benau nak update blog waktu siang-siang apatah lagi malam apabila laptop dikuasai adik aku..*cepat la sikit ko masuk utm..

hari ini aku nak bercakap tentang hujan donat di rumah aku..kalau orang lain perlu ke luar rumah untuk melihat begitu banyak makanan tetapi aku cuma perlu duduk di rumah dan melihat diri aku berada dalam syurga makanan setiap hari terutama nya makanan yang bernama COKLAT



dekat rumah kita hari-hari ade donat pelbagai topping ni
kau ade?


donat gula yang sangat kaya dengan gula!



ketayapp yang aku tak pandai-pandai buat sampai sekarang



kek coklat yang besar dan di jual dengan harga 30sen je woi

then korang boleh bayangkan tak betapa banyak nye makanan dekat rumah aku setiap hari dan betapa penat nya aku nak tolong mak aku menyiapkan segala jenis kuih muih ni..

ini hanyak sebahagian makan yang setiap hari ada dekat rumah aku..
sebab banyak lagi aku tak larat nak ambil gambar..

sebab tu aku suka makan
*eh hari ni nak jumpe along larh..dah sebulan lebih tak jumpe ni*


4 comments:

Cik Bell said...

oo mak aii.donat cokelet..nyam3

dayah said...

yunk..
nak donat 2..huhu
windu nk mam kuih2 u wt la..huhu :')

Gadis Butterfly said...

nk donat...nk! nk!!!

adifatah ~ said...

buy 1 free 1 kan al?..hikhik promosi..nak..nak..