Kesayangan GincoMerahJambu

Kad Raya Dari Syie Mazlan

assalamualaikum..

lebaran sudah semakin menghampiri kita..sekarang syie pun tengah sibuk berkemas untuk balik kampung pagi esok..haruslah dipastikan semua barang nak guna waktu hari raya nanti ada..kalau tak mana nak cari weyh time-time raya nanti

jenuh aku menangis air mata emas sebab tak bawak selendang raya..haha

dan paling tak sabar sebab balik raya nanti nak tengok cerita hantu bonceng *aku suka sangat cerita lawak taw..

eh..seperti yang dijanjikan aku nak berikan kad raya kepada blogger-blogger yang selalu comment entry-entry aku dan jugak aku nak bagi kepada kawan-kawan aku yang merupakan seorang blogger..


syie design and buat sendiri kad raya ni 
sorry kalau tak cantek..
*tukang seni kreatif diraja sedang sibuk nak PMR tak lama lagi

ditujukan khas kepada

4. dayah
6. emmera asnary

tapi ia nya juga ditujukan khas kepada semua silent readers gincomerahjambu.blogspot.com
terima kasih kerana sudi membaca tulisan syie dan di hari mulia ini syie memohon ribuaan ampun sekiranya
sepanjang syie menulis ada yang tak suka dengan apa yang syie tulis..

doakan perjalanan syie balik kampung nanti selamat!




8 comments:

Nurul Atiqah Yazid said...

macehh budak comel :')

-QinaSha Hudson- said...

time kasih makcik!> =)

Si Pujangga said...

thanx syie. Slamat hari raya!

adifatah ~ said...

wahh.thanks syie..1st kad raya o9 tuk tahun ni.hihi :p

slmt beraye & slmt blk kampung..lalala
*smbl nyanyi lgu sudirman..*

khairul said...

sy thn ni satu kad raya pon x dpat..cian kt saya kan

dayah said...

thanks yunk..comey ! slmat ri raye juge !

♥Aien Najwa♥ said...

wah-wah-wah..shantek ! (",)..

Si Pujangga said...

pujangga tag.. ;)

http://sipujangga89.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-wahai-sekalian.html