Kesayangan GincoMerahJambu

My Perfect Time

assalamualaikum.

bergelar seorang penganggur membuat kan aku mempunyai terlalu banyak masa untuk diri sendiri hingga berada di tahap tak terkira bosan nya sebab asyik luangkan masa untuk diri sendiri..tak berjumpa dengan orang luar..tak bergaul dengan rakan sebaya..tak dapat melaram cantik-cantik setiap hari dan paling penting tak dapat tengok samaada ramai lagi tak lelaki-lelaki ensem kat luar sana..

aktiviti aku hari ini lepas habis tolong mama buat kerja yang sepatutnya ialah 

"my own webcam time"


flawless nye budak ni

aku bukan lah seorang yang menggilai webcam akan tetapi penggunaan webcam ni kadangkala mampu untuk menaikan semangat yang dah pudar bagi orang-orang macam aku ni sebab dalam webcam muka nampak sangat flawless macam innocent sangat budak ni

walaupun hakikatnya bila duduk rumah hari-hari lepas mandi tempek bedak tepung tu je dah tak pandang langsung benda yang bernama moisturizer nasib baik aku masih kenal dengan facial foam..heheh..then bila jerawat dah berleluasa dekat muka baru kelam kabut jaga muka betol-betol *sebab nak raya..

aku memang spesis yang malas nak menjaga muka sendiri dan aku juga bukan lah orang yang wajib mencuci muka setiap hari sebelum tidur kecuali insaf sekejap


tapi masih ada yang membantu aku dapat kan kembali muka macam selalu..tapi apa yang aku belajar ialah bukan senang nak kekal kan apa yang kita ada kecuali kita benar-benar menjaga apa yang telah dikurniakan kepada kita

setiap minggu aku akan pakai masker temulawak 

setiap hari lepas cuci muka wajib pakai toner dengan moisturizer Aiken 

setiap malam sebelum tidur wajib lumur pipi dan parut-parut dengan minyak bio-oil 

dan letak Vaseline dekat bibir dan siku yang kering 

hari ini aku rajin bukak semula beg make up setelah beberapa hari tengok banyak tutorial makeup dekat youtube dan lepas dah makeup cantik-cantik wajib lah snap gambar guna laptop aku..


i love the light!

so girls yang dah memang mempunyai kulit yang cantik-cantik kat luar tu jangan kita leka dalam menjaga anugerah kita ini sebab nanti kita yang menyesal .. 

hargai kecantikan yang semamangnya milik setiap gadis







9 comments:

apek poyo said...

bulat nya mato..guna contac lens ke?
tapi apo pon..tuan blog mmg comel

Nurul Atiqah Yazid said...

comelnye. (^.^)

pengemis Cinta~ said...

flawless...bice lah;)

Eina Azlina said...

awk sgt comel...=)

Muhd Fadil said...

leh cucuk mate awak? haha

Si Pujangga said...

mate bulat!! haha..

sue perbs.. said...

hehe.. memang bulat mate tu.. contact lense ek

Anonymous said...

Ridісulοus stοry therе.
What happened аftеr? Good luсk!

Feеl free to vіsit my wеbpage ... rongdex.com
Also see my web site - www.lyputao.com

Anonymous said...

You can ԁefinitelу see your sκillѕ within the artiсle you ωrіte.
The arena hopes for more passionate wгiters
like yοu who aren't afraid to mention how they believe. All the time follow your heart.

My web page: cardsharing anbieter cccam server|server cardsharing|skybox f3 cardsharing|cccam|cardsharing anbieter|cccam pay server|cccam server premium|dreambox|server dreambox|buy cardsharing|cardsharing|cardsharing server|dreambox 800|free card sharing server|satellite cardsharing kings|test line cccam|card sharing|card sharing servers|cardsharing canalsat|cccam line|cccam test line|free cccam server|sat keys|satellite cardsharing| cccam server|server cardsharing|skybox f3 cardsharing|cccam|cardsharing anbieter|cccam pay server|cccam server premium|dreambox|server dreambox|buy cardsharing|cardsharing|cardsharing server|dreambox 800|free card sharing server|satellite cardsharing kings|test line cccam|card sharing|card sharing servers|cardsharing canalsat|cccam line|cccam test line|free cccam server|sat keys|satellite cardsharing| cccam server|server cardsharing|skybox f3 cardsharing|cccam|cardsharing anbieter|cccam pay server|cccam server premium|dreambox|server dreambox|buy cardsharing|cardsharing|cardsharing server|dreambox 800|free card sharing server|satellite cardsharing kings|test line cccam|card sharing|card sharing servers|cardsharing canalsat|cccam line|cccam test line|free cccam server|sat keys|satellite cardsharing|
My web site > cardsharing canalsat cccam server|server cardsharing|skybox f3 cardsharing|cccam|cardsharing anbieter|cccam pay server|cccam server premium|dreambox|server dreambox|buy cardsharing|cardsharing|cardsharing server|dreambox 800|free card sharing server|satellite cardsharing kings|test line cccam|card sharing|card sharing servers|cardsharing canalsat|cccam line|cccam test line|free cccam server|sat keys|satellite cardsharing| cccam server|server cardsharing|skybox f3 cardsharing|cccam|cardsharing anbieter|cccam pay server|cccam server premium|dreambox|server dreambox|buy cardsharing|cardsharing|cardsharing server|dreambox 800|free card sharing server|satellite cardsharing kings|test line cccam|card sharing|card sharing servers|cardsharing canalsat|cccam line|cccam test line|free cccam server|sat keys|satellite cardsharing| cccam server|server cardsharing|skybox f3 cardsharing|cccam|cardsharing anbieter|cccam pay server|cccam server premium|dreambox|server dreambox|buy cardsharing|cardsharing|cardsharing server|dreambox 800|free card sharing server|satellite cardsharing kings|test line cccam|card sharing|card sharing servers|cardsharing canalsat|cccam line|cccam test line|free cccam server|sat keys|satellite cardsharing|