Kesayangan GincoMerahJambu

That's the way i love you

assalamualaikum..

entry hari ini adalah disediakan khas untuk sesorang yang bernama Zulhelmi bin Zainuddin..

tapi sesiapa yang sedang melawat ke blog ini dan membaca entry ini jangan teruskan membaca jika anda tak suka perkara yang berkaitan dengan hubungan antara seorang lelaki dengan perempuan..

terima kasih sayang...

untuk satu tahun yang sungguh membahagia kan ini..untuk segala pengorbanan yang telah awak lakukan..

hari ini dalam blog saya..saya tak akan panggil awak along lagi sebab hari ini sangat istimewa bagi kita berdua

setahun yang lepas..saya ingat lagi betapa kelakar nya cara awak ajak saya jadi kekasih awak..dan apabila kita bermula dengan keadaan yang kelakar itu..ia nya berterusan sampai kan hubungan kita penuh dengan gelak ketawa dan usik mengusik

muka kita sama tak ubah macam adik beradik..semua orang pun cakap benda yang sama bila tengok kita..but i love it damn much,..sebab senang sikit nak bagi taw semua orang yang awak tu sebenarnya abang saya *heheh .. peace along!*

apa yang kita mahu dalam hubungan kita cuma kegembiraan dan kebahagiaan..kita sentiasa berusaha untuk mengekalkan segala nya yang kita miliki..


you make it wonderful when we being together

kita berpegang kepada kepercayaan dan keyakinan dalam hubungan kita..

terima kasih kerana menjaga hubungan ini dengan cara terbaik yang pernah saya lihat dan terima kasih sebab mengajar saya banyak perkara yang betul dan salah dalam hubungan kita

syie: kenapa awak tak pernah marah saya..even sekali pun..kenapa?

zul: sebab saya tak ada hak untuk marah awak..saya bukan suami awak lagi dan saya tak sampai hati pun nak marah awak

syie: tapi..saya marah awak..

zul: perempuan..biasa lah..sensitive..


you make this relationship going so much easy 

what's more..rasa nya betul apa yang orang selalu cakap yang perempuan lebih sesuai bercinta dengan lelaki yang tua sikit sebab mereka ni lebih matang 

walaupun cuma beza dua tahun je pun..

saya selalu rasa selamat bila bersama awak

bila saya tengok awak senyum then i know everything will be fine..

awak banyak ajar saya untuk menjadi seorang yang lebih kuat dan comell!




hey boy
you know how much i love you?


i hope you know how wonderful you are

"hati kita dua tapi kita selalu jadi kan ia satu"

hari itu..14.8.2010 kita bermula..dan hari ini 14.8.2011 kita masih bersama dan kita dalam keadaan yang sangat membanggakan dan semoga kita akan terus bersama sampai bila-bila sebab saya sangat gembira memiliki awak..


sekarang


kita dah jauh sangat.. tapi jarak bukan segalanya untuk kita..

semakin jauh kita..semakin hebat kita menjaga hubungan ini..


saya sayang awak...

8 comments:

AISHA INANI said...

aik???
rasa kenal laa laki nih.
dia penah dok manjung or still kat manjung eh?
tak silap masa sekolah agama kecik2 dulu satu sekolah kot. tak silap laa.

if yes, what a small world.

neway, wish u hepy forever yaa. =)

Miss S.F.S said...

God bless you guys ;)

Dalila Diela said...

selamat ulang tahun your relationship..:)

Cik Domo said...

happy anniversary :)

dayah said...

congrats yunk ! da 1year..best nye..
cepat2 kwin eh.. t jemput i eh..!
hehehe.. ;)



terharu bace.. :')

NURUL NADIAH MAMAT said...

moga berkekalan.. :)

Firdaus said...

pewwiittt!!...hahah ;D

GincoMerahJambu said...

tengs semua!