Kesayangan GincoMerahJambu

Sweet February

assalamualaikum



February, 

you know how much i love you ... like that chocolate pop cake .. so sweet and nice


sudah masuk hari ketiga dan demam ini masih belum pulih sepenuhnya sehingga kadang-kadang rasa terlalu susah untuk bernafas dan lebih susah untuk tidur lena waktu malam .. 

opps! 

bukak blog tengah hari ini nampak dah ada 14 comment for previous entry .. and saya macam woahhh! jenuh haku nak membalas semua ni .. nanti aku singgah blog korang semua ye .. bagi sejuk dulu badan ni .. hilang dulu batu dalam kepala seberat lapan kilo ni baru boleh berjalan kat blog korang dengan riang ria nya! 


6 comments:

khairul akmal bin azman said...

moga cepat sembuh ye.

#my 2nd writer blog.

EyqaLuvender said...

get well soon...=]

epaa chenta said...

moga cepat sembuh. sila makan ubatt (:

Mia Adriana said...

syie ! moga cepat sembuh . syafakillah..

EyqaLuvender said...
This comment has been removed by the author.
sitihanisahali said...

sye ade mata yg mcm tu.sobsss.thnx for the tips.moga cepat sembuh :)