Kesayangan GincoMerahJambu

Ada Sesuatu Yang Hilang

assalamualaikum..


seriously sekarang setiap kali bukak blog mesti ala-ala boboi terperanjat sebab tiba-tiba semakin ramai readers..credit to entri ini yang sebenarnya terlalu banyak membantu..lepas tu rasa bersalah sikit sebab tak buat entri baru .. "ibu ibu bapak bapak..ampun ya..sekarang syie mazlan sedang mengalami kekurangan waktu akibat perubahan masa di kutub selatan" ..

syie mazlan rupanya telah dapat kerja baru lepas sepoloh minit  pung pang sana sini merungut susah betul nak dapat kerja di kutub selatan ini dan sekarang sedang cuba membiasakan diri dengan perubahan waktu ini .. hewhew.. sepoloh pagi sembilan malam .. sobbsob

jugak jugak nak cakap .. dua bijik video warna warni dari youtube telah dipadam atas alasan yang tertentu .. jadi kalau korang rajin tekan perkataan "tutorial" dekat sebelah kanan ni .. memang sah ada dua entri tutorial yang sepatutnya bersama video tetapi dah tiada video..harap maklong! 


 thanks for reading this short entry

take care!

7 comments:

mira maisara said...

hai gorgeous :D

GincoMerahJambu said...

hye beautiful!

teha said...

wahh , dah dpt kije ek ? congrats :)

GincoMerahJambu said...

teha: tenkiu syg!

Natasya Naslin said...

hye yai yai =p
ptg2 minum milo sambil BW =)

btw, congrats da dpt keje >_<"

Mia Adriana said...

npe delete?

Admin said...

Nice Blog!jom follow blog saya ni pulak jomwayangku.blogspot.com