Kesayangan GincoMerahJambu

On my birthday

assalamualaikum

"only a scoop of  ice cream makes me love you more and more "

pernah dengar tak quotes tu .. pernah pernah pernah? .. hebat lah pernah dengar sebab aku baru je reka lima saat lepas .. ihi hi hi .. maka secara rasmi nya pada lapanbelas haribulan dua tahun duaribu duableas nurul syizazima binti mazlan telah genap usianya dopolohsatu tahun .. hewhewhew .. 

tapi biasalah orang-orang bekerjaya memang rasa sambut bezday pada hari bezday adalah tak penting .. kalau sambut lewat seminggu pun apa beza nya? tak rugi pun .. untunggg lagi ada lah .. 



orang cakap tiga kuntum mawar merah maksudnya i love you .. tiga kuntum mawar merahjambu maksudnya i love u forever untuk pemilik blog gincomerahjambu .. 







haagen dasz ice cream .. as my birthday present request .. bagus tak aku hari jadi mintak hadiah-hadih berupa makanan semata-mata .. hari jadi ialah hari mengisi perut dengan segala jenis makanan idaman hati .. baru puas di penghujung hari .. makanan itu membahagiakan .. pernah dengar tak quotes tu? .. 


kalau korang jalan dekat mahkota parade melaka lepas tu .. korang nampak ada dua kiosk .. satu elianto satu lagi etude house lepas tu terbayang-bayang citer city hunter yang hero nya lee min ho .. mestilah korang akan pilih masuk etude house kan ? wkwkwkwk .. 

untuk permulaan beli yang sikit-sikit dulu .. nanti-nanti datang lagi.. datang lagi .. addicted! .. pagi tadi kira dengan adik aku berapa jumlah keseluruhan foundation dengan bb cream yang aku ada .. adik aku cakap "kak..dekat sepoloh dah ni" .. err .. aku memang suka bb cream dengan foundation .. 



    bagi kau..setiap impian aku akan kau jadikan kenyataan

                                           pada aku..setiap impian aku cuma ada kau dan ia akan sentiasa jadi nyata


ok malu .. 

thanks for reading this entry 

12 comments:

laskar pelangi said...

wahwahwah!

nak wish ni:)

happy birthday dear:)

Nay Yazid said...

Happy belated birthday babe. :)

Mia Adriana said...

ouh sweetnye syie, bla nk kawen?

Yana Libra said...

bestnye~~~ :)

amy syahiera said...

happy belated birthday sys ,
makanan tu macam sodap je , hehe
#(sweet la pic bwh tu)

GincoMerahJambu said...

laskar pelangi: tenkiu dearr

nay yazid: tenkiu syg!

GincoMerahJambu said...

mia adriana: kawen? one day insyaallah

yana libra: best syg

GincoMerahJambu said...

amy shaheira: hee..tenkiuu

Nurul Amilin said...

suka sentence dekat gambar bawah tu. sweet like an icecream. nyum3! haha.

GincoMerahJambu said...

aiskrim manis sngt tu yunk..malu2

Caythrine Amanda said...

happy belated dear... sorry late :D

GincoMerahJambu said...

tenkiu dear