Kesayangan GincoMerahJambu

Hai Kawan Baru!!

assalamualaikum..


dedikasi kepada meraka yang memperkenalkan blog kosong ini kepada lebih ramai blogger .. saya sedar jumlah mereka adalah lebih daripada yang saya sempat senaraikan .. maafkan saya .. dan saya sangat berterima kasih atas jasa anda semua .. ..










...............................................................................

hello new friends! 



"blog ini hanya sebuah blog perempuan yang suka berkongsi sedikit ilmu yang dia tahu tentang kecantikan atau apa sahaja yang dirasakan berguna dan menarik untuk dikongsi.. juga sebagai diari umum tentang kehidupan syie mazlan yang biasa" 

"sebolehnya apa sahaja ilmu baru dia mahu kongsikan dengan anda semua .. dan dia cuma aktif dalam dunia blogging sejak bulan september tahun lepas .. maka entry sebelum itu lebih bersifat peribadi .. maaf lah ye"

"and to be describe .. nama penuh saya ialah nurul syizazima bt mazlan and i was born on 1991 .. kira-kira umur aku berapa sekarang.. tinggal berdekatan dengan gunug ledang .. seorang bakal/pemegang diploma sains kesetiausahaan"

apesal dah bunyi biodata ni? hikhik..

jangan risau..saya tak anggap anda sebagai follower tapi sebagai kawan which is .. apabila anda drop comment on my entry .. saya mungkin tak dapat balas dengan pantas tapi saya akan usahakan untuk komen entry anda semula..sebab saya bekerja dari sepuluh pagi hingga sembilan malam setiap hari dan sangat jarang bercuti..

oh

blog ini memang banyak gambar owner .. tolong jangan marah yee..hik!

7 comments:

Puan Gojes said...

hehe..salam kenal. evendo mmg kenal dari sini je..blhkan? :)

azam said...

hai.....selamat berkawan ok

saya tersenarai jugak...hehehe

laman-ayahsu.blogspot.com

hunnybunny said...

syie : ambil dip sains kesetiaushaan ek?poli ke?sma la kita..tp akk dh keja dh as a PA..:p

Dak Fisha said...

singgah n fisha follow sini yer..
http://coretandakfisha.blogspot.com/

ain dzaya said...

hi awak!! saya yeyen...~eww gedik~
fes time dtg sini..nice to meet gojes~..owh..kiranya nie cucu puteri gunung ledang la eh?

"Ain memalukan diri sendiri. Terima kasih.".

khairul akmal bin azman said...

blog banyak pic owner tue..
yg tarik reader dtg

Maii said...

comei sungguh :D