Kesayangan GincoMerahJambu

Wacana Tiga Blog Pilihan Bersana Bro Wacana

assalamualaikum..


hari ni update pertama aku is nak join Pembawa Wacana untuk bagi tau tiga blog pilihan which is means blog-blog yang aku suke..korang nak join untuk bagi taw blog mane yang korang suke sangat bace korang bloeh:



syie jz nak share beberapa blog yang syie minat even blog-blog ni ade ramai follower but syie minat blog-blog ni for some reason

Ailyl Rozana
wah! sis ni sangat cumelll..entry-entry dia pulak kemas senang nak faham, she has her own identity . syie jumpe blog ni mase blogwalking tak lame dulu and mula dari first time datang blog tu terus jadi suke!

Wacanaku
ngee..blog wacanaku. syie dah follow lame dah rasenye sejak awal tahun dah follow blog beliau, and sekarang blog ini dah semakin hebat dan berkembang tapi memang patot pon sebab selalu update entry-entry yang bagos..

Kinasha Hudson
lastly! my dear fwen..kinasha hudson, syie suke gaya dia menulis yang sangat kelakar and sentiasa dengan cara dia, once dia pernah cakap dia nak orang follow blog dia cz orang suke apa yang dia tulis. 

5 comments:

en solo said...

singgah dari blog En Wacanaku...


> mencari yang ke-800 ...
http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan.html

Jahidih Saili said...

Assalamualaikum.singgah dr PW..

nanibahaudin said...

dsri blog bro wacana..
salam kenal.. ^^

aizamia3 said...

datang dari segmen yang sama.. ;)

-QinaSha Hudson- said...

aww..u so suwitt...nak nangehhh..