Kesayangan GincoMerahJambu

Noob Betul Aku Ni

assalamualaikum..

tengah cari resepi muffin coklat ni nak buat banyak-banyak pastu post dekat terengganu..kalau 7th Muffin boleh aku pun boleh jugak! 

sedih betul jadi orang yang berapa celik it ni kan..baru aku sedar hari ini boleh kuarkan list label untuk entry-entry yang kita buat dan dah label kan..selama ni punya lah fikir macam mana la orang lain buat

padahal kemain senang je..


ehem-ehem..nak cakap ni..senang la korang nak bace-bace entry dekat blog aku lepas ni..heheh..


1 comment:

Si Pujangga said...

macam mne nak buat??