Kesayangan GincoMerahJambu

Maybe its Maybelline ..

assalamualaikum..

happy weekend people!

hari ini kita akan membicarakan pekara yang "ini serius..mesti bantu dia..yeay! Wonderpet!..yeay!" .. TIPU

:currently i having a problem with my keybord..susahnya nak tekan huruf "Y":

akhirnye setelah sebualan aku tunggu-tunggu hadiah daripada contest yang aku masuk bulan sebelas dan keputusan bulan dobelas sampai sanggup batalkan niat untuk beli salah satu benda yang sebenarnya adalah hadiah aku .. 

huruf Y susah nak tekan .. huruf Y susah nak tekan .. huruf Y susah nak tekan

for the entry please click here dan terima kasih madammondoq.com atas hadiah yang menjadi idaman sanubari ni .. seriously!


maybelline angelfit datang dalam warna natural yang sesuai dengan kulit aku yang karat-karat kuku .. maybelline color sensational moisture extreme color in lovely red yang telah selamat jadi milik mak aku sepenuhnya .. ayah cakap "bibir kakak macam orang baru makan ayam mentah la pakai lipstik tu" .. tuala pink yang alo alo alo comel tu dah jadi milik ayah .. 

nail color elianto.. nail color yang sampai saat ini tak berusik .. siapa nak bagi tau cepat-cepat .. aku bagi free ni  .. siap post free .. tapi syarat utamanya anda bukan orang yang beragama islam .. ade ke tidak ?


huruf Y susah nak tekan .. huruf Y susah nak tekan .. huruf Y susah nak tekan



thanks for reading this people..

11 comments:

susulemakmanis said...

xhalal ke yang??

GincoMerahJambu said...

x halal la syg..pewarna kuku tu

El-Janna said...

suka pki time period^?^

ZYASH said...

ha ah..pakai la time period jer...

ZURAINI said...

syok yeee dapt angels fit tu! heuheu..

khairul akmal bin azman said...

nice info bebeh..
pasni rajin2 on fb..kay ade sane..

zareliqa afiqa said...

wee~ nasib baik tak penah pakai :)

GincoMerahJambu said...

el_janna &ZYASH :xp lah..x minat nak pakai pon

GincoMerahJambu said...

zuraini: taw xp..dream come trueee!!

kay: syie x nmpk pon kay on9

GincoMerahJambu said...

zareliqa: jgn pakai taw dear

aswadz said...

besar mata anda...