Kesayangan GincoMerahJambu

July Product Review (1)

assalamualaikum..

ada orang baca tak ni?

julai tak habis lagi tapi tak kira nak jugak review barang-barang yang dibeli awal bulan ni. sebab nanti bila masuk bulan baru kerja jadi bertimbun-timbun sampai nak jenguk blog kesayangan ni pun tak sempat.


ini ialah serum bukan lotion! ^_^

sekarang dah boleh beza serum dengan lotion sebab lotion lebih kepada buat kulit jadi lembut dan rasa gebus-gebus tapi serum hanya untuk membantu mencerahkan. syie nasihatkan guna waktu tidur sahaja sebab spf 22 sebenarnya sikit untuk kegunaan luar rumah. lagipun ia tak membantu melembabkan kulit pun. ia cuma bertindak sebagai pencerah. tiada bau yang wangi-wangi. dan tiada kesan sampingan. RM 19.90 *tak pasti


nampak tak eyeliner pen in2it, follow me lady's choice dengan le scenteur perfume?

*bukan tak rajin snap satu-satu tapi tak ada masa..sorry :-(

in2it pen eyeliner

eyeliner ni semuanya best! tahan lama, murah murah murah, senang nak pakai sebab berbentuk pen cuma dari segi warna hitam nya tidak betul-betul hitam. hitam yang agak cair. so, sedikit kecewa sebenarnya. tapi highly recommended for everyday use. work/school.  RM 19.90

follow me lady's choice hair cream

this is love! 
syie baru pakai dalam dua/tiga kali tapi product ni sangat best sebab buat rambut mu lemah lembut dan kalau u olls jenis suka main dengan pelurus rambut boleh juga guna product ni sebelum luruskan rambut. my sis yang beli krim ni jadi syie sangat tak sure tentang harga nya. u olls boleh cuba cari di guardian

perfume le scenteur 

ejaan salah rasanya. hewhew. nama italia sangat kesian mak tak reti sebut. ini botol kedua taw. botol kedua sebab bau nya sesuai dengan diri ku dan buat kulitku lembut saat ku sembur haruman ini ke tubuhku. wah gitu!. RM2+.++ . banyak makan semut sampai lupa harga benda-benda ni. dulu masa mula-mula beli perfume ni sebab salesgirl dekat guardian tu hasut sangat. tapi berbaloi sebenarnya. sebab bau dia syie puas hati.



nanti kita sambung lagi ye. kita penat tulis panjang-panjang 

salam ramadhan semua orang! 




4 comments:

khairul akmal bin azman said...

banyaknye aksesori adik aku ni..


nasib lawa!
lawa2 pun untuk abg kay

gak kan.

CikZaitul said...

hmmm..
faveret kita lak vaseline lotion pink :)

Katak Kelat said...
This comment has been removed by the author.
Katak Kelat said...

Mcm mne ye nk guna follow me hair cram tu?